spaghetti met pittige tomatensaus en gegrilde groenten

spaghetti met pittige tomatensaus en gegrilde groenten

spaghetti met pittige tomatensaus en gegrilde groenten

Aantal personen: 2

Bereidingstijd:

25 min

Ingrediënten

1 kleine courgette,
1 kleine aubergine,
1 kleine gele paprika,
2 el bertolli olijfolie classico, zout en peper,
200 g spagetti,
1 pot (400 gr) bertolli pastasaus,
zongedroogde tomaat en oregano.

Bereiden

maak de groenten schoon. snijd de courgette en aubergine in vieren. halveer de paprika, en verwijder de zaadlijsten en snijd de helften in grote stukken.
besprenkel de groenten met de olijfolie en bestrooi ze met wat zout en peper.
rooster de groenten onder de grill of in een grillpan aan beide kanten een beetje bruin.
kook intussen de spaghetti en giet deze af.
rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan lichtbruin. laat ze op een bord afkoelen.
verwarm de pastasaus en schep de spaghetti en groenten erdoor.
verdeel de spaghetti over 2 warme diepe borden en bestrooi het gerecht met pijnboompitjes.

tip: je kan de pijnboompitjes ook vervangen door gehakte hazelnoten of amandelen
Bron/inzender: Patricia

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus